De siste nyheter fra Stamas

HMSK og Bærekraftsansvarlig

Er du en lagspiller og ønsker å komme inn i et godt arbeidsmiljø? STAMAS er i vekst og søker i den forbindelse deg som brenner for HMS, kvalitetsledelse og bærekraft.

Les mer

Ansvarlig maskiner og vedlikehold CNC

Vi vokser og søker en som kan ta ansvar for vår maskinpark. STAMAS er i vekst og søker i den forbindelse en med erfaring med vedlikehold og service av CNC styrt maskiner og tilhørende utstyr.

Les mer

Sag og materialhåndtering

Er du en lagspiller og ønsker å komme inn i et godt arbeidsmiljø? STAMAS er i vekst og søker i den forbindelse en med erfaring fra CNC styrt sag og materialhåndtering. I STAMAS dreier det seg alltid om kvalitet og vi søker derfor etter en person som har god kontroll og kan være med å sikre god flyt i produksjonen.

Les mer

QC medarbeider

Nå trenger vi en super QC medarbeider. Er du en lagspiller og ønsker å komme inn i et godt arbeidsmiljø? STAMAS er i vekst og søker i den forbindelse en med erfaring og innsikt innen kvalitetskontroll til en nyopprettet stilling.

Les mer

Skiftleder

Skiftleder / Arbeidende formann: Er du en lagspiller og er en pådriver i arbeidet med å skape et godt arbeidsmiljø?

Les mer

Opplæringsansvarlig CNC

Liker du å jobbe med folk? Vi søker teknisk veileder / opplæringsansvarlig CNC. Er du en lagspiller og ønsker å komme inn i et godt arbeidsmiljø? STAMAS er i vekst og søker i den forbindelse en som kan være med å løfte både erfarne og nye CNC operatører til neste nivå.

Les mer

CNC Operatør

Er du vår nye CNC Operatør? Trives du med utfordringer, stor variasjon og mange ulike og spennende kunder?

Les mer

Stillingstittel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi a volutpat felis. Sed eu sem laoreet, tincidunt nisl sit amet, suscipit ipsum. Fusce lacinia et nibh ut placerat.

Les mer

Signerer fornybargaranti med Lyse

Stamas har signert fornybargaranti med Lyse og blitt enda grønnere! STAMAS REDUSERER CO2 UTSLIPPET SITT MED 402.000 KILO I ÅRET. Da har vi fått signert fornybargaranti med Lyse og blitt enda grønnere!

Les mer

Stamas ISO 14001 sertifisert

Stamas sertifisert i henhold til ISO 14001 ISO 14001 – LEDELSESSYSTEM FOR MILJØ Da er Stamas sertifisert i henhold til ISO 14001 – ledelsessystem for miljø. Samfunnet har blitt mer og mer

Les mer