Liker du å jobbe med folk?

Liker du å jobbe med folk? Vi søker teknisk veileder / opplæringsansvarlig CNC

Er du en lagspiller og ønsker å komme inn i et godt arbeidsmiljø? STAMAS er i vekst og søker i den forbindelse en som kan være med å løfte både erfarne og nye CNC operatører til neste nivå. I STAMAS dreier det seg alltid om kvalitet og vi søker derfor etter en person som er faglig interesse innenfor CNC faget, samtidig som du trives med å dele denne kunnskapen med andre. Evnen til å se forbedringsmuligheter, holde deg oppdatert, kommunisere med folk er viktig for å ha suksess i rollen. Vi jobber kontinuerlig med å bli bedre, og vi ønsker velkommen ombord en som liker utfordringer og tenker fremover. Vi søker derfor etter personer med relevant erfaring som har lyst å bli med på STAMAS laget.

Arbeidsoppgaver:

Stillingen vil ha et dedikert ansvar med å følge opp lærlinger, nyansatte og kompetanse generelt blant operatørene. Herunder:

 • Jobbe med kompetanseheving av operatører på alle nivå og sikre en videre faglig utvikling.
 • Følge opp nye operatører i henhold til egen opplæringsplan
 • Planlegge, gjennomføre og følge opp opplæring for lærlinger mot læringsplan og individuelt utviklingsløp
 • Bistå i arbeidet med å følge opp operatørene og bistå i tekniske spørsmål under planleggingen og gjennomføringen av produksjonen
 • Sikre at vi tar lærdom av, setter i gang tiltak og redusere avvik i produksjonen.
 • Ta ansvar for intern og ekstern kursing

Vi har veldig mange kunder, relativt små produksjonsserier. Vi er derfor ute etter deg som har god kontroll og forståelse for faget og liker å levere en produksjon av høy kvalitet. Vi ser etter en person med følgende kvalifikasjoner:

 • Fagbrev CNC, eller tilsvarende
 • Stor interesse for CNC faget og kan veilede i programmering i både dialog og Cam
 • God kjennskap til kontrollmetoder og erfaring med sluttkontroll av produkter
 • Trives med å følge opp ansatte 1:1, men ikke redd for å ta ordet i plenum

Vi tilbyr en variert og spennende arbeidshverdag med et godt arbeidsmiljø og dyktige kolleger. Vi har svært konkurransedyktige betingelser, med gode forsikrings og velferdsordninger for de ansatte. Vårt motto er at vi tar morgendagens tøffe jobber sammen, hvor vi vil gjøre alt for at våre ansatte skal lykkes! Her vil rollen være en utrolig viktig brikke i vår videre satsning på våre ansatte. Høres dette interessant ut? Da vil vi gjerne høre fra deg. Ønsker du ytterligere opplysninger om jobben, ring Stig Rosseland på 952 92 906 eller Pål Svanes på 934 88 114. Send oss CV og søknad og fortell gjerne kort hvorfor du vil passe i akkurat denne jobben.

Arbeidsgiver:
Stamas Solutions AS

Stillingstittel
Teknisk veileder og opplæringsansvarlig CNC

Frist
28.12.2022

Ansettelsesform
Fast

Finnkode
283819870

Søk på stillingen her:

Navn
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 256 MB.
  Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.