Nå trenger vi en super QC medarbeider

Er du en lagspiller og ønsker å komme inn i et godt arbeidsmiljø? STAMAS er i vekst og søker i den forbindelse en med erfaring og innsikt innen kvalitetskontroll til en nyopprettet stilling.

I STAMAS dreier det seg alltid om kvalitet og vi søker derfor etter en person som har god kontroll og en proaktiv tilnærming til området som sikrer at våre kunder får sine leveranse til riktig tid og kvalitet.

Målsettingen med rollen er å bygge en sterk kultur og forståelse for god kvalitetsmessig jobbutførelse med riktig fokus og prioritering i produksjonen innen kontrollarbeidet. Vi jobber kontinuerlig med å bli bedre, og vi ønsker velkommen ombord en som liker utfordringer og tenker fremover. Vi søker derfor etter personer med relevant erfaring som har lyst å bli med på STAMAS laget.

Arbeidsoppgaver:

Selvstendig og effektivt bistå med kvalitets kontroll i Stamas, hvor du vil bistå med planlegging og gjennomføring av kvalitetsarbeidet, herunder:

 • Utføre kontroll og verifikasjon av maskinerte deler, både internt produserte og eksternt produserte der dette er nødvendig.
 • Sikre nødvendig dokumentasjon, herunder sørge for å innhente/produsere/arkivere teknisk dok. Inspeksjonsrapporter etc.
 • Ansvar for kontroll, kalibrering, god orden og system av egne måleinstrumenter.
 • Kunne gå inn og bistå i annet forefallende arbeid ved behov.
 • Etterleve HMSK prosedyrer og prosesser i verkstedet og komme med forslag til forbedring av disse. Følg firmaets regler for etikk, kvalitet og høy standard.

Vedkommende vi ser etter må være en pådriver og motivator for sikker høy og kvalitetsmessig gode leveranser. Du er en strukturert ordensperson, med god teknisk forståelse. Videre vil rollen være en viktig bidragsyter for å løfte STAMAS sitt arbeid og standarder for området. Vi ser derfor etter en person med følgende kvalifikasjoner:

 • Erfaring med kvalitetskontroll av maskinerte deler og bruk av måleutstyr
 • Inspeksjonskompetanse, herunder kunnskap om metoder for inspeksjon, testing og kvalitetskontroll
 • Kjent med utstyr, krav og standarder innen olje- og gass knyttet til produksjon av komponenter
 • Sertifikater/kurs innen truck og traverskran.
 • Forståelse og erfaring med bruk av IT systemer i arbeidet.
 • Beherske norsk og engelsk både skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr en variert og spennende arbeidshverdag med et godt arbeidsmiljø og dyktige kolleger. Vi har konkurransedyktige betingelser, med gode forsikrings og velferdsordninger for de ansatte. Høres dette interessant ut? Da vil vi gjerne høre fra deg. Ønsker du ytterligere opplysninger om jobben, ring Paul Røssland på 992 05 564 eller Pål Svanes på 934 88 114. Send oss CV og søknad og fortell gjerne kort hvorfor du vil passe i akkurat denne jobben.

Arbeidsgiver:
Stamas Solutions AS

Stillingstittel
QC medarbeider

Frist
28.12.2022

Ansettelsesform
Fast

Finnkode
283826583

Søk på stillingen her:

Navn
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 256 MB.
  Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.