Skiftleder / Arbeidende formann

Er du en lagspiller og er en pådriver i arbeidet med å skape et godt arbeidsmiljø? Vi ser nå etter deg som ser forbedringsmuligheter og har en proaktiv og løsningsorientert tilnærming til arbeidet og kollega.

Vi ser nå etter deg som ser forbedringsmuligheter og har en proaktiv og løsningsorientert tilnærming til arbeidet og kollega. Dette vil være en viktig rolle for både ledelsen og operatørene for å sikre at operatørene har noen å støtte seg til på kveldsskiftet i forhold til spørsmål og problemstillinger, samt en som kan ta tak i utfordringer som skulle dukke opp. Her søker vi nå deg med relevant erfaring og motivasjon, samt har lyst å bli med på STAMAS-laget.

Arbeidsoppgaver:

Bistå i oppfølgning av produksjonen og bistand/støtte mot operatører, herunder:

  • Sikre forståelse for optimal måte å løse produksjonen på i samråd med produksjonsledelse.
  • Bistå produksjonsledelsen i overlappingen mellom dag og kveldsskiftet 
  • Støtte operatører med utfordringer innen programmering, verktøyvalg, måling og sluttkontroll
  • Sikre at det opprettholdes en god flyt i produksjonen uten unødvendige opphold og at arbeidstiden overholdes
  • Være med å utvikle og følge opp system og organisering rundt produksjonen

Som CNC operatør skal du i tillegg selvstendig og effektivt produsere produkter av høy kvalitet. Herunder programmering, måling og sluttkontroll av eget arbeid, samt daglig ettersyn av maskin, utstyr og verktøy

Vi har veldig mange kunder, relativt små produksjonsserier. Vedkommende vil jobbe tett opp mot ledelsen for å sikre en god helhetlig forståelse av produksjonen, samt være med i utviklingen av systemer og organisering av arbeidet. Vi er derfor ute etter deg som har god kontroll og presisjon i eget arbeid, samtidig som du klarer å formidle denne kunnskapen videre. Vi ser etter en person med følgende kvalifikasjoner:

  • Fagbrev CNC, eller tilsvarende
  • Interesse for CNC faget og kan veilede i programmering i både dialog og Cam
  • God kjennskap til kontrollmetoder og erfaring med sluttkontroll av produkter

Vi tilbyr en variert og spennende arbeidshverdag med et godt arbeidsmiljø og dyktige kolleger. Vi har svært konkurransedyktige betingelser, med gode forsikrings og velferdsordninger for de ansatte. Vårt motto er at vi tar morgendagens tøffe jobber sammen, hvor vi vil gjøre alt for at våre ansatte skal lykkes! Her vil rollen være en utrolig viktig brikke i vår videre satsning på våre ansatte. Høres dette interessant ut? Da vil vi gjerne høre fra deg. Ønsker du ytterligere opplysninger om jobben, ring Stig Rosseland på 952 92 906 eller Pål Svanes på 934 88 114. Send oss CV og søknad og fortell gjerne kort hvorfor du vil passe i akkurat denne jobben.

Arbeidsgiver:
Stamas Solutions AS

Stillingstittel
Skiftleder / Arbeidende formann

Frist
28.12.2022

Ansettelsesform
Fast

Finnkode
283825188

Søk på stillingen her:

Navn
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 256 MB.
    Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.